Uudised

Teade rühmade ajutisest sulgemisest

Täiendatud info: Seoses töötaja positiivse Covid-19 testi tulemusega sulgeb Valga lasteaed Buratino ka Pöial- Liisi rühma. Esialgu jääb rühm suletuks kuni 15. veebruarini (k.a). Samuti jääb kuni 15. veebruarini (k.a.) isolatsiooni Sipsiku rühm.

 

Valga valla lasteaia Buratino töötaja positiivse koroonaviiruse Covid-19 testi tulemuse tõttu jääb alates esmaspäevast, 8. veebruarist suletuks lasteaia Sajajalgse rühm. Lasteaia ülejäänud rühmade töökorralduse osas muudatusi ei ole.

Rühma ajutise sulgemise otsus sündis koostöös Terviseameti, vallavalitsuse ja lasteaia juhtkonnaga, et vältida viiruse võimalikku edasist levikut. Esialgu kehtib kirjeldatud töökorraldus lasteaias kuni 15. veebruarini (k.a.). Edasiste otsuste tegemisel juhindutakse lähikontaktsete testitulemustest ning Terviseameti soovitustest.
Võimalikest viirusest tingitud muudatustest lasteaia töökorralduses teavitatakse laste vanemaid, samuti teavitab Valga Vallavalitsus avalikkust koheselt uue informatsiooni saamise korral.

Lasteaia Buratino direktori Merle Kaare sõnul võtab peredega ühendust Terviseamet, kes annab ka edasised juhised. „Loodetavasti läheb kõik hästi ja saame alates 16. veebruarist jätkata tavapärases rütmis. Oleme majas hoidnud sisemist liikumist minimaalsena ning vältinud
kontakte lasteaia rühmade vahel nii palju kui võimalik,“ loodab direktor, et reeglite järgimine on siiani abiks olnud.

Vajadusel saab lisainformatsiooni Valga Lasteaed Buratino direktorilt:
Merle Kaar telefon: 53 454 971; 76 41 775, e-post
buratino@buratino.edu.ee',this)">buratino@buratino.edu.ee.

Valga Vallavalitsus tuletab meelde, et viirusnähtudega avalikes
kohtades viibida ning haigeid lapsi kooli ja lasteaeda viia ei tohi.
Rahvarohketes kohtades on rangelt soovituslik kanda maski. Hoiame enda
ja teiste tervist!